33.SCHŮZKA - 11.5.2009

11.05.2009 22:16

Na dnešní schůzce jsme nejdříve všechny informovali o tom, jak se klukům dařilo v Janských Lázních, povídali jsme si o nadcházejících akcích a o tom, koho se která akce týká. Přišla také paní Ždychová, která vyprávělo o tom, jak to probíhalo ve Vyškově a přinesla i zpracovaný článek o tomto MČR šachistů do 8 let.

Trénovali jsme se začátečníky koncovky, s Deniskou pak další začátečnické tahy. Deniska si vše, co se minule naučila zapamatovala a už také používala při dnešní výuce.

Pokročilí šachisté si sehráli přátelské partie a Michal s Tomášem ukazovali klukům jak se hrají Fischerovy šachy a ti malí na to dost divně koukali a nechápali jiné uspořádání na šachovnici.

Lukáš všechny prozkoušel z koncovek, pokročilí je trénovali s hodinami. Problémy měl tak trochu Jirka, ale pak vše pochopil.

Také jsme domlouvali s vedením MŠ sobotní předkolo soutěže družstev. Budeme hrát v patře ve třídě a dostali jsme k dispozici i kuchyňku.

Dost času jsme také věnovali novým internetovým stránkám, které zdokonalujeme za běhu a zapracováváme připomínky, které nám děti, ale i rodiče přináší. Schůzka skončila v 18.30 hodin.

Diskusní téma: 33.SCHŮZKA - 11.5.2009

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek