2. ONLINE ŠACHOVÝ TURNAJ DOMEČKU VLAŠIM 14.11.2020

17.11.2020 10:37

DRUHÝ ONLINE ŠACHOVÝ TURNAJ DOMEČKU VLAŠIM

V sobotu 14.11.2020 úspěšně proběhl druhý online šachový turnaj. Jednalo se o další turnaj ze série online šachových turnajů, které se chystají každou sobotu až do Silvestrovského turnaje. Do tohoto turnaje se zapojili nejen šachisté, kteří hráli i první online šachový turnaj, ale objevili se zde i nováčci. Stálé šachisty chválíme, jelikož jejich stálá účast a tím pádem body, které získají v jednotlivých turnajích se budou započítávat do konečného hodnocení Silvestrovského turnaje. Tento turnaj bude o opravdu hodnotné ceny! A nováčky moc vítáme a doufáme, že se objeví i v dalších turnajích.

Turnaje se celkem zúčastnilo 54 šachistů a šachistek. Opět se tedy jednalo o poměrně velkou účast. Těší nás, že za domácí Vlašim nastoupilo 20 šachistů. Jsme rádi, že se stále do turnajů zapojujete a šachy tak úplně nevynecháváte. V tomto turnaji nám vypadly hosté z Čelákovic, ale věřím, že si do konce roku ještě zahrají.

Vítězem turnaje se stal Jáchym Hrbek (frasnejgrind), který dokázal porazit všechny šachisty, kteří mu přišli do cesty. Na druhém místě se umístil domácí Štěpán Filip (Stepy88) a bronzové místo obsadil Míša Stein (misa2009), též domácí. Prvním třem šachistům gratulujeme! Vítězovi u nás schováváme pohár, medaili a diplom. Pro druhého a třetího máme připravené medaile a diplom. V tomto turnaji bylo slíbeno, že se vyhodnotí i dívky. Ani na ně jsme nezapomněli a dívkám, které byly nejlepší ve své kategorii u nás schováváme medaili a diplom. Konkrétně se vyhodnocovaly tyto kategorie D16, D14, D12, D10 a D8. Za kategorii D16, bohužel nenastoupila žádná dívka, za kategorii D14 Sehnoutková Laura, za kategorii D12 Štanderová Natálie, za kategorii D10 Slavíková Tereza, za kategorii D8 Kratochvílová Anna.

Za pořadatelé mohu říct, že se nám průběh celého turnaje líbil a turnaj tak považujeme za vydařený. Doufám, že tohoto názoru jsou i šachisté a budeme se s nimi moct setkat na dalším online šachovém turnaji, který proběhne v sobotu 21.11.2020. V tomto turnaji vyhodnotíme tři nejlepší neregistrované šachisty. Doufáme, že v sobotu uvidíme nové tváře a třeba tímto turnajem odstartujeme nějakému šachistovi nebo šachistce šachovou kariéru.

Leták na třetí online šachový turnaj Domečku

Propozice na třetí online šachový turnaj Domečku

Výsledková listina turnaje

Průběžné pořadí v kategoriích

Leták: Druhý online šachový turnaj Domečku Vlašim - leták.html

 

 

Diskusní téma: 2. ONLINE ŠACHOVÝ TURNAJ DOMEČKU VLAŠIM 14.11.2020

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek