ODDÍLOVÝ ČERTOVSKÝ TURNAJ - 29. 11. 2013 JIŽ OD 14.30 hodin

28.11.2013 18:08

            ODDÍLOVÝ ČERTOVSKÝ TURNÁJEK

     Páteční schůzky 29.11.2013 jsem pojali poněkud netradičně a pro děti, za vydatné pomoci Městského domu dětí a mládeže, byl uspořádán Oddílový čertovský turnájek.

     Hrát přišlo 11 dětí. Losování se ujal Lukáš Filip a funkci hlavního rozhodčího plnil Vojta Filip. Cenový fond - poháry, medaile a věcné ceny nám poskytl Městský dům dětí a mládeže ve Vlašimi.

     Nechybělo ani občerstvení, kterého se ujala paní Helena Kůrová a připravovala pro děti párky v rohlíku a velice pomohla při organizaci turnaje.

     Hráli jsme tempem 2 x 8 minut na 11 kol. Byla to krátka doba, ale děti si toto tempo rychle osvojily a praporek "zradil" jen asi pětkrát ze všech zápasů.

      Vítězkou se, podle očekávání, stala Petruška Píšová, zvítězila ve všech 11 kolech, nikomu se tentokrát tuto skvělou šachistku nepodařilo porazit. Na druhém místě skončil, po pěkném výkonu, Štěpánek Filip (9/11), ač musel "spolknout" jednu hořkou pilulku, kdy dostal mat na poslední řadu od Adámka Slavíka, který měl z tohoto "skalpu" velikou radost. Třetí místo obsadil Lukáš Zeman, který uhrál 8,5 bodu z 11 možných.

Výsledková tabulka:

 

                         Turnájek se vydařil, děti dostaly do posledních kol na hlavu čertovské blikací růžky a po odehrání partií se s nimi pěkně vyřádily. Ve skládku si udělali peklo a tam posedávaly, vyprávěly si a dětem v hrací místonosti dopřály klid na hru.

          Děti byly podporovány i rodiči a rodinnými příslušníky a i ti byli spokojeni.

 

 

 

Diskusní téma: ODDÍLOVÝ ČERTOVSKÝ TURNAJ - 29. 11. 2013 JIŽ OD 14.30 hodin

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek