A-Z KVÍZ 16.2.20222

16.02.2022 19:41

https://sachypravonin.rajce.idnes.cz/A_-_Z_KVIZ_-_16.2.2022/

DALŠÍ VYDAŘENOU AKCÍ DOMEČKU BYL A-Z KVÍZ

     V rámci výuky deskových her uspořádali vedoucí zájmových kroužků na detašovaném pracovišti v Pravoníně dne 16.2.2022 A-Z KVÍZ. Přihlásilo se úctyhodných 18 dětí, které soutěžily ve třech skupinách.

     Starších dětí soutěžilo 8 a na dvou deskách vedli soutěž Lukáš Filip a Filip Kůra. Druhá skupina měla 4 hráče a soutěž s nimi dvoukolově (každý s každým vedla Marie Filipová a nejmladších dětí soutěžilo 6 a soutěž společně vedli dvoukolově Zuzka Filipová a Štěpán Filip.

      Starší soutěžící pracovali s klasickou hrou a pro další dvě skupiny pořadatelé zpracovali otázky sami a musíme ocenit jejich všeobecné znalosti.

      Protože vždy měla některá dvojice „volno“, tak jsme pro ně připravili Člověče, nezlob se!, kterým průběžně vyplňovali čas. Starší děti obklopily své soupeře a tiše fandili.

      Odpoledne to bylo velice vydařené, vše probíhalo plynule a bez problémů. Na závěrečná kola už byli přítomni rodiče, kteří dětem fandili také a byli hrdí na své ratolesti.

       V kategorii nejstarších zvítězila Veronika Brzková, druhé místo obsadila Kája Hrabánková a třetí byl Jakub Čáp. Druhou skupinu vyhrála Rozárka Janatková, druhé místo obsadil Matěj Žížala a třetí příčku obsadila Lada Vopálková. Nejmladší žáky vyhrála Barunka Žáková, druhé místo obsadila Kája Aubrechtová a třetí byl Adam Babický. Všem gratulujeme k pěkným výsledkům.

      Závěrečné vyhodnocení se neobešlo bez drobných cen a diplomů. Více emocií vidíte na fotografiích: sachypravonin.rajce.idnes.cz/A_-_Z_KVIZ_-_16.2.2022/

      Velice děkuji všem vedoucím našich kroužků, že kromě výuky šachu a tvořivé činnosti a vaření dokáží dětem uspořádat takovouto pěknou soutěž.

Zaznamenala: Marie Filipová

 

Diskusní téma: A-Z KVÍZ 16.2.20222

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek