1.SCHŮZKA VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010

07.09.2009 00:00

     Sešli jsme se na obvyklém místě, tj. v klubovně v mateřské škole, vedle knihovny. Nejdříve přišly děti ze skupiny ZAČÁTEČNÍCI a MÍRNĚ POKROČILÍ. Jejich schůzky budou začínat v 15.00 hodiny a budou končit v 15.30 hodin. Přítomni: Daniel Ždych, Marek Filip, Ondra Nácovský a Deniska Limburková. Z kroužku se odhlásil Martin Hejný. Nepřišli: Matěj Borek, Adélka Borková a Jirka Hejný.

     Sehráli jsme pár přátelských partií, děti si mezi sebou opravovaly chyby. Mezitím dorazil Ondra Matějovský, který si dnes udělal túru z Vlašimi na Blaník a přes Načeradec dorazil až k nám. Vůbec na něm nebyla vidět žádná únava, je asi zvyklý! Ten se pak soustředil na Dana a probíral s ním koncovku, ve které kdysi Dan chyboval a tak se ji učil.

     V 16.30 hodin dorazila naše TOP pětka, a to Lukáš, Michal, Tomáš, Patrik a Vojta. Zde jsme nejdříve probírali získané ELO a kluci z něho, až na Vojtu mají velkou radost. Několik přátelských partií je přivedlo na jiné myšlenky a pak už se věnovali všichni výuce vedené trenérem a rozebírali dvě partie mistrů světa a hádali tahy. Myslím, že jim to docela šlo.

     Na závěr jsme "ladili" účast na MČR v rapid šachu, který se koná v Hradci Králové, kam jede Vojta a pak MČR jednotlivců v Harrachově, kam postoupil Patrik a Vojta, Lukáš je náhradník a nabídku na účast dostal i Michal, Tomáš a Matěj, kteří by si mohli zahrát OPEN.

     Schůzka skončila v 19.15 hodin.

Diskusní téma: 1.SCHŮZKA VE ŠKOLNÍM ROCE 2009/2010

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek