2. KOLO REGIONÁLNÍ ŽÁKOVSKÁ LIGA JÍLOVÉ U PRAHY 3.11.2012

03.11.2012 19:11

PRO PRAVONÍN JEDNA ZLATÁ A DVĚ STŘÍBRNÉ MEDAILE!!!!!!! 

        Meteorologům nevyšlo počasí, slibovaný déšť vystřídalo sluníčko a i docela teplé počasí. Na cestu domů nám pěkně svítilo a my měli o to větší radost ze  3 získaných medailí pro ŠK Pravonín.

        Druhé místo v kategorii "A" obsadil Vojta Filip, byl i druhým nasazeným, ovšem porážka ve 2. kole od Aničky Zlámané byla pěkným výpraskem a Vojta si na ni asi bude dávat dlouho velký pozor.

        V kategorii "B" jsme měli zástupce dva, a to Dana Ždycha, který uhrál pěkných 5 bodů, z chlapců byl na 6 místě. Prohrál jen s vítězem béčka Pavlem Kurkem z Říčan a pak zaznamenal dvě remízky, a to s Vaškem Růžičkou z Říčan a Klárkou Kocourkovou ze Sedlčan. Dále hrál i Martin Belada, ovšem ten nastoupil bez formy a všechny partie prohrál. Celkem hrálo 44 dětí.

       V kategorii "C"  z dívek byla první Petra Píšová, uhrála 5 bodů a hrála výkonem 960, prohrála s Ngo Františkem z Neveklova a Richardem Mládkem z Vlašimi. Celkově byla Petruška třetí. Před ní na 2. místě skončil (druhý z kluků) Štěpán Filip, který hrál dnes opravdu dobře, uhrál 6 bodů, prohrál právě jen s Petruškou Píšovou a hrál výkonem 1121 a uhrál si IV. výkonnostní třídu. Na 22. místě skončil Filip Kůra (hrálo 45 šachistů), uhrál 4 body a hrál výkonem 858. I u něho jsme zaznamenali určité zlepšení. Prohrál s Luckou Kučerovou ze Sedlčan, Klárkou Kopeckou ze Stříbrné Skalice a Amálií Vystavělovou z Říčan, že by měl respekt k dívkám?

       Všem dětem děkuji za snahu a bojovnost.

 

PROPOZICE: 1.kolo RŽL Jílové 2012.doc 

VÝSLEDKOVÉ LISTINY:

"A": https://chess-results.com/tnr84236.aspx?art=1&rd=4&lan=5

"B": https://chess-results.com/tnr84230.aspx?art=1&rd=7&lan=5

"C": https://chess-results.com/tnr84231.aspx?art=1&rd=7&lan=5

 

CELKOVÉ VÝSLEDKY ZA 2 KOLA

 

FOTEČKY: https://sachypravonin.rajce.idnes.cz/2.kolo_RZL_Zvole-Jilove_3.11.2012/

FOTEČKY OD KARLA JUKLA: https://tjjawabrodce.rajce.idnes.cz/RZL_Jilove_3.11.2012/#

Diskusní téma: 2. KOLO REGIONÁLNÍ ŽÁKOVSKÁ LIGA JÍLOVÉ U PRAHY 3.11.2012

Datum: 04.11.2012

Vložil: Maťa

Titulek: Péťa

Péťa Píšová byla celkově "až" čtvrtá, ale to nic nemění na tom, že hrála v Jílovém výborně. Když jí promineme jednu malou nehodu (přehlédnutý rychlý mat), tak ve zbytku turnaje prohrála už jen se suverénním Ríšou Mládkem, a to prý v průběhu partie stála chvíli na výhru, říkal Lukáš Filip. A Štěpán Filip příjemně překvapil. Jen tak dál, pravonínská mládeži! :-)

Datum: 05.11.2012

Vložil: Marie F.

Titulek: Re: Péťa

OK! Já si to uvěmola, když už jsem odešla z pořizování a protože mám počítač líný, tak už se mi to nechtělo spouštět. Ovšem nepočítala jsem, že si toho Máťa (chodící encyklopedie) povšimne. Díky za upozornění. Třeba bude příště opravdu třetí!

Přidat nový příspěvek