3. ONLINE ŠACHOVÝ TURNAJ DOMEČKU VLAŠIM 21.11.2020

22.11.2020 20:07

Třetí online šachový turnaj Domečku Vlašim

Další ze série online šachových turnajů je za námi. Třetí turnaj proběhl v sobotu 21.11.2020 opět v šachové herně chess.com. Na této internetové stránce už je zaregistrováno několik šachistů a šachistek, kteří hrají jednotlivé zápasy i mimo turnaje. Každý z šachistů si na portálu vymyslel originální přezdívku, pod kterou je prezentován. Tentokrát se turnaje zúčastnilo 58 šachistů, jednalo se opět o krásný počet. Účast na turnajů nás pořád mile překvapuje, a proto si pro šachisty připravujeme i nějaké speciální turnaje, aby bylo o co hrát a turnaje je bavili. 

Tento turnaj se lišil od jiných tím, že zde byli vyhodnoceni šachisté, kteří nepatří pod žádný klub. Pohár za první místo pro neregistrovaného šachistu si odnesl Sionek Michal, druhé místo obsadil Žížala Matěj, třetí místo obsadila Švejdová Kateřina. Šachisté na druhém a třetím místě si z turnaje odnesli medaili. 

Z registrovaných šachistů turnaj vyhrál Pressler Tobiáš (Říčany). Tobiášovi se online turnaj povedl vyhrát již po druhé. Tímto mu moc gratulujeme a má u nás schovaný pohár, medaili a diplom. Na druhém místě skončil Čermák Filip (Zvole), a na třetím místě se umístil domácí Stein Michael (Vlašim). Klukům také gratulujeme a mají u nás medaili a diplom. 

Příští turnaj tedy již Čtvrtý online šachový turnaj bude zajímavý zejména pro malé šachisty. Bude zde zvlášť vyhodnocena kategorie HD8 a HD10. Chápeme, že tito mladší šachisté to mají v našich turnajích o něco těžší, když hrají se staršími. Ovšem ani ostatní šachisté, kteří se umístí na prvních příčkách, nezůstanou neodměněni. 

Doufáme, že u dalšího online šachového turnaje můžeme opět očekávat takový hezký počet šachistů jako byl doteď. Vaše účast nás opravdu těší. 

Prosíme, aby děti stále dodržovaly fair-play. Pořád platí, že může být kdokoliv zkontrolován. 

Výsledky turnaje

Průbežné výsledky ligy Domečku Vlašim

Leták na čtvrtý online turnaj Domečku Vlašim

Propozice na čtvrtý online turnaj Domečku Vlašim

Třetí online šachový turnaj Domečku Vlašim - letk.html

Diskusní téma: 3. online šachový turnaj Domečku Vlašim 21.11.2020

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek