30. LEDNA 2021 BYLO ODEHRÁNO 3. KOLO ONLINE ŠACHOVÉHO TURNAJE DOMEČKU VLAŠIM

31.01.2021 21:46

        Opět se našeho online turnaje zúčastnil pěkný počet šachistů. 62 šachistů z našeho regionu, a i širokého okolí zasedlo za své počítače a zapojilo se do 3. kola Online šachového turnaje Domečku Vlašim.

        V kategorii starších hrálo 34 dětí, z toho 9 z Domečku. Našim se dařilo a Kamilka Steinová odehrála velice pěkný turnaj s plným počtem bodů (7)! Chválíme ji za pěkný výkon. Druhé místo obsadil Patrik Kohm z OAZA Praha s 5 body a třetí příčka je u nás doma, a to díky Štěpánu Filipovi, který uhrál také 5 bodů. Pětibodových bylo tentokrát šest a rozhodovalo pomocné hodnocení. Kamila získala pohár, medaili a diplom a další dva výherci obdrží medaile a diplomy.

        V kategorii mladších hrálo 28 dětí. I v této kategorii byly na prvních šesti místech bodové zisky také 5 bodů. Rozhodovalo opět pomocné hodnocení. Kategorii vyhrál Jáchym Fadrný z Čelákovic, druhé místo obsadil Jindřich Trejbal z Velvar a na třetím místě máme dva šachisty, kteří budou oceněni shodně, neboť nerozhodlo ani pomocné hodnocení, a to Edvard Kolář z Říčan a náš Daniel Zeman. První obdrží pohár, medaili a diplom další pak medaile a diplomy.

         Mimořádně byla vyhlášena tipovací soutěž, kdy měli možnost účastníci turnaje odhadnout, kolik remíz v turnaji bude. Soutěže se zúčastnili: Štěpán Filip 24 remíz, Barbora Slavíková 30 remíz, Tereza Slavíková 25 remíz, Kamila Steinová 23 remíz, Jakub Čáp 20 remíz a Adam Slavík 30 remíz.

Cena pro nejlepšího tipéra.

 Výše uvedenou cenu získal Jakub Čáp. Gratulujeme :)

 

           Vítězům blahopřejeme a zveme všechny na příští sobotu 6.2.2021, kdy se odehraje již 4. kolo Online šachové ligy Domečku Vlašim

           Jelikož máme v turnaji doposud pouze jednu šachistu s ročníkem narození 2004, tak vyhlašuji mimořádnou soutěž pro tento ročník. Jako obvykle pro prvního pohár, medaile a diplom, druhé a třetí místo obdrží medaili a diplom.

 

Celkové výsledky třetího online turnaje Domečku Vlašim

Průběžné výsledky kategorií Online šachové ligy Domečku Vlašim

Leták na čtvrtý online turnaj Domečku Vlašim

 

Lukáš Filip

Diskusní téma: 30. LEDNA 2021 BYLO ODEHRÁNO 3. KOLO ONLINE ŠACHOVÉHO TURNAJE DOMEČKU VLAŠIM

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek