4. ONLINE ŠACHOVÝ TURNAJ DOMEČKU VLAŠIM 28.11.2020

29.11.2020 09:35

4. ONLINE ŠACHOVÝ TURNAJ DOMEČKU VLAŠIM

        Šachový online turnaj pořádaný Domečkem Vlašim v sobotu 28.11.2020 měl rekordní počet účastníků, hrálo 71 dětí. Domácích šachistů hrálo 11 a reputaci zachraňoval Míša Stein, který uhrál 3. místo. Opětovně vyhrál Tobias Pressler z Říčan. Nenašel se nikdo, kdo by ho porazil, uhrál 7/7 a vede svoji kategorii v Online lize Domečku. Druhé místo obsadil Antonín Pešek z Čelákovic se 6 body. Domácí Štěpán Filip bral až 5. místo s 5 uhranými body. Vítěz celého turnaje obdrží pohár, medaili a diplom. Další dva vítězové obdrží medaile a diplomy.

        V tomto turnaji byla vyhlášena mimořádná soutěž o první 3 umístění v kategoriích HD 8 a HD 10. Pochvalu za své výsledky si zaslouží děti z Čelákovic a Říčan. V kategorii HD 10 obsadila 1. místo Tess Hujová z Čelákovic, uhrála 4 body. 2. místo obsadil, též se 4 body Jiří Petrášek z Brodců a 3. místo Marek Zelenka z Říčan, který uhrál 3,5 bodu. Vítěz této kategorie obdrží pohár, medaili a diplom a další dva medaile a diplomy. V kategorii HD 8 obsadil 1. místo Jáchym Fadrný s 5,5 body, který se v celém turnaji umístil na výborném 4. místě. Zaslouží si velikou pochvalu a od nás obdrží pohár, medaili a diplom. Druzí dva obdrží medaile a diplomy a jsou to na 2. místě Elen Topenčíková se 4 body a na 3. místě Edward Kolář z Říčan.

          Příští turnaj se bude konat 5.12.2020 – nazvaný též Čertovský, na který připravujeme ocenění více šachistů i věcnými cenami.

          Všechny ceny vám u nás shromažďujeme do krabic podle klubů a po Silvestrovském turnaji, který proběhne také online a tentokrát už 26.12.2020 a věcnou cenou na něm bude odměněn každý účastník. Tento Silvestrovský turnaj je také podporován hejtmankou Středočeského kraje. Při této příležitosti děkujeme vedení Domečku, který podporuje všechny šachové turnaje Online ligy Domečku.

Filip Lukáš

Výsledky turnaje čtvrtého online turnaje

Průběžné výsledky online ligy Domečku

Leták na pátý (čertovský) online turnaj Domečku Vlašim

Propozice na pátý online turnaj Domečku Vlašim

Leták: Čtvrtý online šachový turnaj Domečku - leták.html

 

Diskusní téma: 4. ONLINE ŠACHOVÝ TURNAJ DOMEČKU VLAŠIM 28.11.2020

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek