DRUHÁ SÉRIE ONLINE ŠACHOVÝCH TURNAJŮ DOMEČKU VLAŠIM ZAHÁJENA!

17.01.2021 14:06

           Po krátké odmlce se šachisté dohodli s ředitelkou MěDDM Vlašim Pavlou Homolkovou a připravili druhou sérii Online šachových turnajů Domečku Vlašim.  Pořadatelé Petr Havelka ze Sedlčan ve fukckci hlavního rozhodčího a Já jsme se rozhodli, po zkušenostech z první série, zapracovali na nových pravidlech. Děti hrají ve dvou skupinách. V první se zapojují šachisté ročníků narození 2009 až ročníků 2004 a kategorii mladších hrají děti ročníků narození 2010 a mladší. Z každé kategorie vítěz získá pohár, medaili a diplom. Stejně jako minule bude každé kolo zpestřeno vyhlášením mimořádných odměn. Všechny ceny rozvezeme nebo jinak rozpošleme obvyklým způsobem po ukončení celé série.

           První kolo proběhlo v sobotu 16.1.2021. Přihlásilo se 74 šachistů. V kategorii starších hrálo 42 dětí a v kategorii mladších hrálo 32 dětí. Z domácích šachistů hrálo celkem 16 dětí z kroužků MěDDM, a to mladších 7 a starších 9.

           Kategorii starších žáků vyhrál domácí Štěpán Filip s plným počtem bodů, ale sám ví, že ho doprovázelo veliké štěstí, následoval ho domácí Míša Stein s 5,5 body a třetí místo uhrála Amálka Zádrapová ze Vsetína s 5 body.

           Kategorii mladších žáků vyhrál Bruno Topenčík se 6,5 body z Čelákovice a i druhé místo náleží šachistovi z Čelákovic, a to Jáchymu Fadrnému, který uhrál 6 bodů, k naší radosti třetí příčka patří našemu Danielu Zemanovi, který uhrál 5,5 bodu a jen o půl bodu méně dosáhla na čtvrtém místě Terezka Slavíková. 

           Všem vítězům gratulujeme, všem šachistům děkujeme za účast, jistě si pěkně zahráli. Děkujeme také všem, kteří psali maily a děkovali za to, že takovéto turnaje pro děti v době covidu pořádáme a stále je držíme v bdělosti, aby si vše, co se v kroužcích naučili, stále opakovali. Dík náleží právě Domečku a jeho vedení, že financuje pořadatele a cenový fond.

           Další kolo se odehraje 23.1.2021.

Přílohy: 

Výsledková listina starších a mladších žáků 16.1.2021

Druhý online turnaj Domečku Vlašim 23.01.2021

Lukáš Filip

Diskusní téma: DRUHÁ SÉRIE ONLINE ŠACHOVÝCH TURNAJŮ DOMEČKU VLAŠIM ZAHÁJENA!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek