KOLÍNSKÝ VELIKONOČNÍ BERÁNEK ZPĚT V PRAVONÍNĚ!

28.03.2016 06:05


VÝSLEDKY: chess-results.com/tnr212911.aspx?lan=5&art=1&wi=821

FOTEČKY: sachypravonin.rajce.idnes.cz/O_velikonocniho_beranka_2016_Kolin/ 



 KOLÍNSKÝ VELIKONOČNÍ BERÁNEK ZASE V PRAVONÍNĚ!      


            V sobotu 26. 3. 2016 se konal v Kolíně třináctý ročník turnaje o velikonočního beránka. Přijeli jsme mezi prvními do domu dětí a mládeže. Krásný a prostorný sál se začal pomalu plnit, přijížděli hráči z různých šachových kroužků. Kolem půl desáté proběhlo zahájení a začalo se hrát.

           Jednotlivá kola na sebe navazovala bez dlouhých přestávek, takže nám čas plynul velice rychle. Po sedmém kole paní pořadatelka rozdala každému šachistovi lísteček s číslem a nejmladší účastník turnaje vylosoval výherce dortu. Pak už následovalo vyhlášení výsledků.

           Hráči byli rozděleni , podle data narození, do dvou skupin. Mladších žáků hrálo 38 a starších žáků, včetně juniorů bylo 30.  Nejvíce se dnes dařilo Honzíkovi Veselému v kategorii mladších žáků.  Nenašel se nikdo, kdo by ho porazil a tak Honzík získal 7 bodů, první místo, zlatý pohár, medaili a pečeného čokoládového beránka. Konečně zlatá, velká radost pro Honzíka. Po zlaté toužil už dávno a v Kolíně se mu jeho přání a právě o Velikonocích, splnilo! V kategorii starších žáků bojoval Jiřík Zeman. Podařilo se mu uhrát dva body, celkově 25. místo.  Byl trochu zklamaný, ale odnesl si určitě i cenné zkušenosti do budoucna. Omluvou je, že Jirka chodí na kroužek velice krátkou dobu a na soutěžích sbírá cenné zkušenosti.

            Kolem 15.hodiny byl  turnaj ukončen a pan Kalík (ředitel turnaje) nás zval napřesrok na další ročník "beránka". Moc  se nám tu líbilo a určitě se sem rádi vypravíme i příště.


Zaznamenala: Jana Veselá


Diskusní téma: KOLÍNSKÝ VELIKONOČNÍ BERÁNEK ZPĚT V PRAVONÍNĚ!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek