O FRYMÍKŮV POHÁR - 8.4.2017 - FRÝDEK - MÍSTEK

10.04.2017 17:10

PROPOZICE: O Frymíkův pohár 8.4.2017.pdf

STARTOVNÍ A VÝSLEDKOVÁ LISTINA: www.chess-results.com/tnr259566.aspx?lan=5

FOTEČKY: sachypravonin.rajce.idnes.cz/O_Frymikuv_pohar_Frydek-Mistek_8.4.2017/


         Z našeho Šachového klubu Pravonín, z.s. odjedli reprezentovat na Moravu Tomáš a Daniel Zemanovi - z kroužku předškoláků.

         

     Z turnaje napsala moc hezký článek maminka kluků paní Dana Zemanová: O Frymíkův pohár 8.4.2017 - článek Dana Zemanová.docx

Děkuji za článek. Já si vzala ponaučení, že máme ve výuce u nás v kroužcích stále co zlepšovat. Oběma klukům moc děkuji za vzornou reprezentaci a rodičům děkuji, že s nimi na turnaj vyjeli. Hrát, hrát, hrát, to platí pro všechny ne jenom pro ty nejmenší!

    

Článek paní Zemanové jsme zveřejnili i na www.mddmvlasim.cz/www.mddm s tímto dovětkem:

           Já jen dodávám, že ti, kdož hráli takto prestižní turnaj ve Frýdku - Místku byla dvojčata Zemanova  - Tomášek a Daneček. Jsou to teprve předškoláci a pilně navštěvují naše "předškolní" šachové kroužky. Jsou u nás bezesporu nejlepšími žáky, a proto se mohli tohoto náročného turnaje zúčastnit. Blahopřeji jim k dosaženým výsledkům. Jejich nadšení do hry je příkladné a hlavně podporované v rodině. Poznáme na dětech ihned, kdo "tahá" figurky i doma. My jsme schopni jim dát základy a pak už musí pracovat i doma a objíždět turnaje, kterých na našich www.sachypravonin.cz nabízíme bezpočet a hrát, hrát a hrát! Výsledky se dostaví a radost z pohárů a medailí na turnajích je povzbudí ještě více.

Šachu zdar!

Marie Filipová





Diskusní téma: O FRYMÍKŮV POHÁR - 8.4.2017 - FRÝDEK - MÍSTEK

Datum: 08.04.2017

Vložil: Marie F.

Titulek: Pochvala

Blahopřeji Tomáškovi a Danečkovi k moc hezkým výsledkům na tak prestižním turnaji. Neztratili se v elitní společnosti dětí z BŠŠ! Mám velikou radost. Přeji celé rodince, aby si pobyt na Moravě hezky užila.
Filipová

Přidat nový příspěvek