OD KANÁRA NÁS ZACHRÁNIL MÍRA

03.11.2021 19:38

    Poslední říjnovou neděli se odehrálo druhé kolo regionálního přeboru „C“. Do Kolína hájit čest družstva se vypravila velká část náhradníků. Sehnat pro toto kolo šachisty, bylo velmi těžké. Podzimní prázdniny, dušičky a viróza si vybralo své. Proto bych chtěl poděkovat osmičce šachistů za účast. Děkuji i řidičům za bezpečný odvoz do Kolína.

    Družstvo Pravonína měl pod palcem zástupce kapitána Jarda Pazdera, též děkuji. Prohra 7,5 – 0,5 je pěkný výprask, ale neviděl bych to tak černě. Kolín patří mezi nejsilnější týmy ve skupině, a když podotknu, že si zahrála hned na 6ti šachovnicích mládež, která to měla velmi těžké proti tak silným šachistům, tak si myslím, že hráli na svoje limity.

 

    Svoje poprvé si v této soutěži odehrála hned čtveřice šachistů. Kluci Veselý J., Slánský J., Vopálka V., a Zeman D. Pozitivum na tomto kole je, že si kluci mohli vyzkoušet vážné partie v této soutěži a že jim tito silní šachisté něco dali. Doufám, že se z proher rychle oklepají a budou čekat na další šanci.

    Třetí kolo se odehraje 14.11. na domácí půdě ve Spolkovém domě Pravonín. Přivítáme šachisty z Kutné Hory. Tento soupeř je určitě hratelný, a tak doufám v první výhru této sezóny.

Tabluka po druhém kole:

Diskusní téma: OD KANÁRA NÁS ZACHRÁNIL MÍRA

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek