PEXESIÁDA 28.1.2022

29.01.2022 09:48

NAPÍNAVÁ PEXESIÁDA

     Vedoucí zájmových kroužků, provozovaných na detašovaném pracovišti v Pravoníně, uspořádali pro všechny děti 28.1.2022 PEXESIÁDU.

     I přes velikou nemocnost či omezení karanténou ve školách dorazilo 10 dětí, které si akci velice užily. Hrálo se ve dvou skupinkách, podle věku. Mladší byli 3 a starších hrálo 7. Skupiny hrály dohromady, jen pro vyhodnocení byly rozděleny.

    Pexesa byla použita z pohádek, ale i z hradů a zámků, ta byla použita do „rozstřelů“, neboť po odehrání povinných kol jsme měli dvě první a dvě druhá místa. Hrálo se tedy další kolo o 1. a 2. místo a o 3. a 4. místo. O první dvě místa se děvčata podělila, ale nakonec boj o 3. místo skončil stejně remízou, a tak jsme měli dělené třetí místo. Na tuto variantu jsme, co se diplomů týká, nebyli připraveni, a tak Karolína Hrabánková dostane diplom dodatečně.

     Kategorii starších vyhrála Natálka Štanderová, druhé místo obsadila Anetka Nováková, třetí – dělené – místo obsadily Verunka Brzková a Karolínka Hrabánková. Mladší skupinu vyhrála Natálka Hristová, druhé místo obsadil Jindra Sedláček a třetí příčku Štěpánek Struhár.

       Děti obdržely za své výkony drobné ceny a sladkosti, které byly darem od sponzora.

       Atmosféra na soutěži byla uvolněná, děti si soutěž velice užily, což je patrné z fotografií. Na vyhodnocení dorazili rodiče dětí, kteří si akci také velice pochvalovali. Všichni si zároveň prohlédli novou výzdobu naší klubovny, kde najdete výrobky, které děti již vyráběly nebo ty, které vyrábět ještě do konce školního roku budou.

      Nesmím zapomenout poděkovat vedoucím Lukáši Filipovi, Zuzce Filipové a Filipu Kůrovi za uspořádání a realizaci této akce. Děkujeme i vedení Domečku Vlašim, za významnou pomoc při realizaci všech našich akcí a umožnění práce zájmových kroužků v Pravoníně. V současné době zajišťujeme aktivity pro 83 dětí.

Marie Filipová

FOTOGALERIE: sachypravonin.rajce.idnes.cz/PEXESIADA_28._1._2022/

Diskusní téma: PEXESIÁDA 28.1.2022

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek