PODZIMNÍ ŠACHOVÝ TURNAJ NA DOMEČKU 1.11.2013

08.11.2013 21:30

 

PÁR FOTEČEK: https://www.mddmvlasim.cz/fotogalerie-21/sachovy-turnaj-1

 

PODZIMNÍ ŠACHOVÝ TURNAJ VE VLAŠIMI 1. 11. 2013

     Poslední den podzimních prázdnin si osm dětí zpříjemnilo účastí na Podzimním šachovém turnaji pořádaným Městským domem dětí a mládeže. Do Domečku v devět hodin ráno dorazily - Bára Slavíková, Adam Slavík, Vojta Vopálka, Filip Vopálka, Lukáš Zeman, Šimon Kameník, Lukáš Smetana a Dan Ždych. Organizace se ujal pan ing. Ivo Hradecký.

    Po přivítání vysvětlil dětem pravidla turnaje a rozdělil je do dvojic. Hrálo se tempem 2 krát po deseti minutách a zahrál si každý s každým. Atmosféra setkání byla velmi příjemná a veselá, bylo vidět, že se děti rády vidí. Hlavně z počátku byly samá legrace a trochu se nesoustředily, ale pan Hradecký je brzy zkrotil a vše probíhalo bez problémů.     

     Mladší děti měly jeden problém, zapomínaly mačkat hodiny, což někdy vnášelo do jejich hry trochu chaosu, když nevěděly kdo je vlastně na tahu, ale zkušeností se člověk učí a tak to příště bude zase lepší. Po každém odehraném kole si navíc zajímavé momenty probraly s panem Hradeckým a tak se určitě něco přiučily.

     Těsně před polednem bylo vše odehráno a vyhlášeny výsledky. Podle předpokladů zvítězil Dan Ždych, druhé místo obsadil soustředěný Lukáš Zeman a o třetí místo se rozdělili Lukáš Smetana a Filip Vopálka. Všechny děti si odnesly drobné ceny a určitě byly spokojené.

Zaznamenala: Marcela Vopálková

Diskusní téma: PODZIMNÍ ŠACHOVÝ TURNAJ V DOMEČKU 1.11.2013

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek