PREZENTACE KROUŽKŮ DOMEČKU VLAŠIM, PRACUJÍCÍCH V PRAVONÍNĚ PŘI SETKÁNÍ RODÁKŮ 10.9.2022

11.09.2022 18:23

PREZENTACE ŠACHISTŮ U PŘÍLEŽITOSTI KONÁNÍ SETKÁNÍ RODÁKŮ V PRAVONÍNĚ 10.9.2022

 

     Byli jsme požádáni abychom u příležitosti Setkání rodáků obce Pravonína prezentovali činnost jedné z nejpočetnějších skupin volnočasových aktivit Domečku Vlašim, které jsou realizovány na půdě obce Pravonína – šachisté a ruční práce.

     Obnovili jsme všechny nástěnky o naší činnosti v uplynulém školním roce, vystavili jsme bannery z našich začátků, prezentovali jsme největší úspěch, kdy naše školní družstvo skončilo na 3. místě školních týmů základních škol na Mistrovství České republiky. Vystavili a zpřístupnili jsme našich 25 kronik. Ty se líbily nejvíce, našli se zde nejen naši odchovanci z mládí, ale i rodiče, kteří je doprovázeli nebo se s dětmi na rodinných soutěžích aktivně podíleli.

     Připravili jsme i šachovnice, kde se odehrálo velké množství šachových partií. Účastníci se vyptávali na kde, co a obdivovali množství pohárů a medailí, které někteří naši šachisté, za dobu svého působení v kroužcích, získali, a to jich mají děti ještě velké množství doma.

    S úžasem si návštěvníci prohlíželi výrobky dětí z kroužků ručních prací, vyptávali se, jak jsme který výrobek dělali, někdy ani nepoznali, že se jedná o odpadový materiál, ze kterého lze vytvořit tak krásné dekorace.

    Prezentace probíhala v sobotu 10.9.2022 od 10.00 do 15.00 hodin. Při této příležitosti děkuji našim mladým trenérům Filipu Kůrovi a Štěpánu Filipovi, kteří po tuto dobu odpovídali na dotazy návštěvníků z obce, z obcí okolních, ale i z širokého okolí.

    Naši rodáci a jejich rodiny byli udiveni, že v tak malé obci pracujeme s tolika dětmi ve výše uvedených oblastech. Někteří byli na naši klubovnu a prezentaci zvědaví, neboť i jejich děti hrají šachy a setkali jsme se na různých soutěžích a o úspěších našich odchovanců dobře věděli. Velká pochvala, to je výsledek této naší prezentace.

      Na Setkání pravonínských rodáků bylo přítomno více jak 500 účastníků a naší klubovnou jich prošlo kolem 300. Setkali jsme se jen s pozitivní reakcí a chválou vedoucích za práci s mládeží, které věnují svůj volný čas.

Marie Filipová

ODKAZ NA PÁR FOTEK: sachypravonin.rajce.idnes.cz/Prezenatace_sachistu_u_prilezitosti_Setkani_rodaku_obce_Pravonine_10.9.2022/

Diskusní téma: PREZENTACE KROUŽKŮ DOMEČKU VLAŠIM, PRACUJÍCÍCH V PRAVONÍNĚ PŘI SETKÁNÍ RODÁKŮ 10.9.2022

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek