PUZZLIÁDA - 11.2.2022

11.02.2022 21:31

 V PÁTEK VE SPOLKOVÉM DOMĚ V PRAVONÍNĚ PROBĚHLA PUZZLIÁDA

         V pátek 11.2.2022 uspořádali vedoucí kroužků z Pravonína, kteří pracují u Domečku Vlašim, PUZZLIÁDU. Soutěžilo 14 dětí, a to nám účast pokazila covidová karanténa, která byla vyhlášena v místní mateřské škole, odkud mělo přijít dalších šest dětí. I tak to byla velice pěkná soutěž, což dokreslují fotografie sachypravonin.rajce.idnes.cz/Puzzliada_-_11.2.2021/ . Děti soutěžily ve dvou věkových kategoriích. Ve skupině mladších soutěžily 4 děti a ve starších dětí 10.

        V kategorii mladších vyhrála Barunka Žáková, za ní skončila Natálka Hristová a pak následovali kluci Ondra Žák a Vašík Vajc. Barunka zvítězila s velkým náskokem, rychle se jí dařilo skládat obrázky.

        Mezi staršími probíhal doslova nelítostný boj, pořadí bylo sestaveno nakonec na pomocné hodnocení. Soutěž vyhrála Natálka Štanderová, druhé místo obsadil Jakub Čáp a třetí byla Verunka Brzková. Další pořadí: Terezka Žížalová, Rozárka Janatková, Anička Zrnová, Matěj Žížala a Tomáš Brixí.

        Děkujeme našim asistentům Filipu Kůrovi, který vedl tabulku výsledků a Štěpánu Filipovi, který skládal s dětmi a zasudil startovní listinu. Poděkování zaslouží i pořadatelé - vedoucí našich kroužků. Odměnou jim bylo kladné hodnocení přítomných rodičů, ale i pochvala od soutěžících.

        Pro děti byly připraveny drobné ceny, které jim udělaly velkou radost.

 

        

Diskusní téma: PUZZLIÁDA - 11.2.2022

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek