PUZZLIÁDA 19. 10. 2022 - PRAVONÍN

19.10.2022 20:56

PUZZLIÁDA 19.10.2022 MÁ SVÉ VÍTĚZE    

           V rámci Klubu umělecké gramotnosti uspořádaly vedoucí klubů pro děti PUZZLIÁDU. Tato probíhala v celém přízemí Spolkového domu v Pravoníně, a to v klubovně a i v malém sále. Sešlo se totiž 24 dětí, které měřily mezi sebou um ve skládání puzzle.

          Vzhledem k velkému počtu dětí, byly rozděleny do 3 skupin. První skupina byla sestavena ze starších dětí, hrálo jich 10 a vedl ji a losoval Filip Kůra. Ve druhé skupině hrálo 6 dětí první a druhé třídy a vedl ji Štěpán Filip. Ve třetí skupině hrálo 8 dětí, většinou ze školky a pak jeden opozdilec, který se připojil po rozlosování, ale ještě byl do soutěže přijat. Tuto skupinu losovala a vedla Zuzka Filipová.

           Z časových důvodů bylo možné odehrát 5 kol, a tak pro spravedlivé seřazení ve výsledkových listinách bylo nutné bojovat způsobem „kámen, nůžky, papír“. Takže nakonec jsme dospěli i k vyhodnocení, ke kterému neměl nikdo žádné připomínky.

           V nejstarších dětech zvítězila Natálka Štanderová, druhou skupinu vyhrála Barunka Žáková a skupinu nejmladších vyhrál Matyáš Lejček. Děti obdržely za své výkony drobné ceny a lízátko.

           Soutěžní odpoledne probíhalo bez problémů, děti aktivita bavila. Děkuji jim za jejich výkony. Děkuji také další z vedoucích Klubu Markétě Brzkové a maminkám Kučerové a Lejčkové, které nám pomáhaly s těmi nejmenšími dětmi.

Marie Filipová

PROPOZICE: PUZZLIÁDA 19.10.2022.pdf

FOTEČKY: sachypravonin.rajce.idnes.cz/PUZZLIADA_19._10.2022_PRAVONIN/