ŠACHOVÁ ŠKOLIČKA A JEJÍ HODNOTÍCÍ DEN 9.8.2022

09.06.2022 19:03

ŠACHOVÁ ŠKOLIČKA A JEJÍ HODNOTÍCÍ DEN

      Ve čtvrtek 9.6.2022 se sešli děti s trenéry a učitelkami z Mateřské školy v Pravoníně a na programu měli zhodnocení práce za celý školní rok. Po dvě předešlé schůzky probíhalo testování dětí, které písemně odpovídaly na 30 otázek z učiva probíralo po celou dobu školního roku. Trenérky práce bodově ohodnotily a dnes byl ten den „D“, na který byla připravena slavnostní schůzka s předáváním pohárů vítězům, diplomů a medailí každému a každý obdržel čokoládičky, odrazky a šachovou figurku pěšáka a k tomu si vybíral ještě drobnou cenu.

         Nejlepším výsledkem se může chlubit Veronika Čápová, která neměla v testech ani jednu chybu. Druhé místo obsadila s malou ztrátou Hella Vopálková. Obě tyto dívky jsou předškolačky a tímto se s Šachovou školičkou rozloučily. Velikým překvapením se stal Sebastián Hrubeš, který ještě do školy nepůjde a bude s námi do tohoto kroužku chodit ještě jeden rok. Měl jen o 5 bodů méně, než Hellenka. Škoda, že nebyl přítomen, ale o nic nepřišel, dárky obdrží ve školce. Jmenovitě se musím ještě zmínit u 4. místa, které obsadila Natálka Hristová, 5. místo obsadil Jiřík Klícha, na místě šestém skončila Veronika Hartlová, 7. místo obsadil Štěpán Struhár a 8. místo Viktorka Březinová.  I tyto děti udělaly za celý rok velký kus práce a mile překvapily.

       Většina dětí na těchto předních místech projevila zájem pracovat v našich šachových kroužcích Začátečníků B. Zájem nás opravdu těší.

        Po předávání cen si uklidily děti dárky do tašek a pak mlsaly zmrzlinový kornout. Přitom si s námi povídaly jeden přes druhého. Největší radost měly z medailí a pohárů, stále si je prohlížely a z krku je nechtěly sundat. Krásné diplomy připravil Lukáš Filip. Vše, co děti dostávaly bylo v režii nezištných sponzorů, kterým touto cestou velice děkuji.

         Při této příležitosti velice děkuji za podporu Domečku Vlašim, vedoucí kroužků Mirce Ondrákové, ředitelce MŠ Mileně Hrubantové a oběma učitelkám Monice a Nadě. Děkuji i vedoucí Spolkového domu Janě Janatkové, která je nám ochotně vždy nápomocna s čímkoliv.

         Těšíme se na spolupráci v novém školním roce 2022 – 2023, kdy se nám děti dost obmění a my se na ně moc těšíme.

Marie Filipová


FOTOGRAFIE: sachypravonin.rajce.idnes.cz/Sachova_skolicka_a_jeji_hodnotici_den_9.8.2022/

 

Diskusní téma: ŠACHOVÁ ŠKOLIČKA A JEJÍ HODNOTÍCÍ DEN 9.8.2022

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek