SOUSTŘEDĚNÍ TALENTŮ STŘEDOČESKÉHO KRAJE NA JIZBICI U ČECHTIC 19.-21.9.2014

19.09.2014 20:39

             O víkendu 19.-21.9.2014 probíhá Soustředění talentů Středočeského kraje v rekreačním středisku na Jizbici u Čechtic. Sjelo se kolem padesáti talentovaných šachistů. Po celé tři dny se jim budou věnovat trenéři z Beskydské šachové školy Frýdek - Místek Pavel Benčo a Stanislav Jasný. Dále povedou přednášky, nám dobře známí,  Vítek Moravec a Ondřej Matějovský.

             Z našeho klubu jsou mezi talenty Vojtěch Filip a Petra Píšová. Skupinu dětí doplnili i naši další tři šachisté, a to Štěpán Filip, Filip Kůra a Filip Vopálka. Věříme, že se všichni přiučí něčemu novému a celé soustředění bude tím pravým impulzem pro zodpověný přístupu po celý školní rok. Naše děti to mají na Jizbici velice blízko, takže tam nenocují, dojíždí.

            O pravdivosti upoutávky pana Jaroslava Říhy, ze je areál v houbařském ráji, se mohl každý přesvědčit během odpoledne a podvečeru. Každý, kdo do lesa zašel, donesl tolik hub, že je ani nepobral. Doprovody dětí budou mít dozajista smysluplnou zábavu a ještě budou doma pochváleny.

           

           

Diskusní téma: SOUSTŘEDĚNÍ TALENTŮ STŘEDOČESKÉHO KRAJE NA JIZBICI U ČECHTIC 19.-21.9.2014

Datum: 21.09.2014

Vložil: Marie F.

Titulek: Poděkování

Všichni naši účastníci byli nadmíru spokojeni. Program se jim velice líbil. Děkuji tímto všem přednášejícím za bezvadnou práci a dozoru za ohlídání dětí. Dík patří i provozovatelům Hotelu Jizbice za přípravu stravování pro účastníky soustředění.

Přidat nový příspěvek