SPOLKOVÝ POCHOD VE VLAŠIMI 16.6.2018 - JEDNA Z AKCÍ K 700. VÝROČÍ ZALOŽENÍ MĚSTA VLAŠIM

14.06.2018 23:05

VLAŠIMÍ PROŠLA PESTROBARVNÁ LAVINA ...

          Úmysl shromáždit v jeden den na jedno místo všechny členy zájmových útvarů, spolků, sportovních oddílů, zkrátka všech, kdož svůj volný čas stráví smysluplnou činností, se ve Vlašimi opravdu povedl.

          Veliký dík náleží organizátorům, kteří odvedli neuvěřitelně kvalitní práci. Navíc přálo počasí a neskrývavé dojetí pana starosty Luďka Jeništy, když se všichni účastníci shromáždili v zámeckém parku před hlavní tribunou, bylo na místě. Odborníci a sčítači se sjednotili na čísle 1213!!!

           Naši šachisté z kroužků MěDDM Vlašim se představili ve svých šachových kostýmech, které jsme vylepšili o doplňky. Moji milí, moc jste se líbili! Nespočet lidí za námi přišel a velice naši skupinu chválil. Navíc jsem byla ráda, že jste všichni k prezentaci šachu ve Vlašimi přistoupili zodpovědně. Jedna paní přišla a nešetřila chválou: "Originální, vtipné, líbivé, vynikající nápad,  kvalitně ušité a výborně odprezentované....". Děkujeme za pochvalu všem. I my jsme se snažili, abychom se "blýskli" co nejlépe. Starším dětem děkuji, že se starali vzorně o pěšáčky, kteří šli před nimi. Vím, že vám bylo v kostýmech trochu teplo, ale zvládli jste vše na jedničku s hvězdičkou!

NA VŠECHNY, KDOŽ JSTE SE ZÚČASTNILI SPOLKOVÉHO POCHODU JSEM NESMÍRNĚ PYŠNÁ, MOC A MOC VÁM DĚKUJI ZA VZORNOU REPREZENTACI ŠACHU VE VLAŠIMI.

           Děkuji i našim dětem "v zeleném", to byly děti ze MŠ, kteří byli náhradníky do kostýmů (nebylo jednoduché operativně kompletovat všechny šachové figury, někdo onemocněl, někdo nemohl jít z jiných důvodů..., ale vše jsme zvládli. Děkuji vlajkonošovi Sanymu, který se své povinnosti zhostil také na výbornou. I ceduli "ŠACHISTÉ" jsme měli moc pěknou, byla oboustranná, a tak Lenka, která ji nesla byla vidět ze všech stran. Děkuji trénérům, doprovodům (učitelky z MŠ, pomocnice při našich turnajích, které nesly šachovnici, čímž byla celá naše skupina působivější a pak nám šachovnice posloužila k sezení a odpočinku.

           Většina zůstala po průvodu na program, který v parku probíhal. Děti se rozeběhly za všemi možnými atrakcemi a hracími koutky, další se zase občerstvovali ve stáncích rozmístěných po zámeckém parku.  


UPOUTÁVKA ŠACHISTŮ, která zvala na spolkový pochod: www.youtube.com/watch?v=TaNMYZ-nCro

FOTEČKY pořídila Katka, děkujeme, na rajče přidány další fotky, nyní od paní Dáši Sedláčkové: sachypravonin.rajce.idnes.cz/Spolkovy_pochod_700._let_Vlasimi_16.6.2018/

FOTEČKY  na facebooku Vlašimi: www.facebook.com/vlasim.mesto/photos/a.2263123893714092.1073742025.268778506481984/2263156550377493/?type=3&theater

VIDEO: je na facebooku www.facebook.com/pg/vlasim.mesto/videos/?ref=page_internal


Zaznamenala: Marie Filipová


PS: prosím o zaslání fotografií od všech, kdož jste fotili, předem děkuji

      jakmile vyhledám někde nějaké video nebo pokud na něj někde narazíte vy, pošlete mi odkaz a já ho zde zveřejním

      někteří jste nedostali placku, přihlaste se v pátek 22.6.2018, já vám je vydám




Diskusní téma: SPOLKOVÝ POCHOD VE VLAŠIMI 16.6.2018

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek