TŘETÍ KOLO VYHRÁVÁ DENIS MARTÍNEK A PODRUHÉ SUVERÉNĚ BERE ZLATOU MEDAILI

30.03.2021 21:24

    Třetího kola online šachové ligy Domečku Vlašim, které se konalo poslední březnovou sobotu 27.3.2021, se zúčastnilo 66 šachistů. Velice nás (organizační tým) těší takto dlouhodobá vysoká účast. Z domácích si turnaj zahrálo 14 šachistů. Pevně věřím, že všechny šachisty nebo šachistky, kteří hrají pravidelně tyto turnaje, uvidím na některých šachových akcí pořádaných ŠK Pravonín.

    Opět nejprve začnu vyhlášením mimořádné soutěže. Pro třetí online turnaj byla vyhlášena cena pro nejlepšího šachistu a šachistku ročníků 2012. Nejlepším šachistou se stal Vít Sehnoutka z Říčan, který uhrál 3 body. Nejlepší dívkou se stala Lenka Kváčová ze Sedlčan, Lenka uhrála 2 bodíky.

    Vítězem turnaje se stal jedenáctiletý Denis Martínek z ŠK Bohnice a uhrál jako jediný účastník 7 bodů. Za ním se pak umístili šachisté z Domečku Vlašim. Druhá byla Pepi Dudková se 6 body, a další dva šachisté uhráli po 5,5 bodu. Na třetím místě Štěpán Filip a čtvrté místo Adam Slavík.

            Diagram ke kávičce :).

Diagram z partie Adam Slavík – Denis Martínek- 7. kolo

Úkol najít nejrychlejší mat – ČNT

    Pokud si chce někdo ze šachistů, kteří hrají sobotní turnaje zasoutěžit, pošlete mi řešení na můj email – lukas.filip888@gmail.com. Ti, kteří budou mít správné řešení dostanou ke svým cenám z druhé série drobnou cenu navíc.

    Co se týče celkového pořadí po 3 kole. První místo patří Denisu Martínkovi, který s 19,5 body drží mírný náskok. Druhé a třetí místo patří domácím šachistům Josefíně Dudkové a Štěpánu Filipovi. Oba mají na svém kontě 16,5 bodů.

    V kategorií online ligy to vypadá takto. V kategorie 2004/2005 si prvenství drží Štěpán Filip s 16,5 body. Druhé místo se 14 body patří Filipovi Vopálkovi a třetí místo si o jeden bodík na Filipa Kůru drží Tomáš Syrový s 12 body. Kategorie 2006/2007 patří první místo Filipu Čermákovi s 15,5 body. Na záda mu dýchá Daniel Pánek s 15 body a třetí místo patří šachistce Lauře Sehnoutkové, která má pouze o půl bodu méně. Kategorii 2008/2009 ovládá Josefína Dudková s 16,5 body. Druhé a třetí místo patří šachistům Patriku Kohmovi a Michaelu Steinovi s 15 body. Kategorii 2010/2011 drancuje Denis Martínek s 19,5 body. Po třetím kole má pěkný bodový náskok 5 bodů na Jiřího Petráška. Třetí místo si drží Daniel Zeman s 12,5 body. V kategorii nejmladších dětí si první příčku jistí Jindřich Trejbal s 14,5 body. Druhý místo drží Edvard Kolář s 14 body a třetí místo s 12,5 body patří Jáchymovi Fadrnému.

    Informace pro nové šachisty. Pokud máte zájem si turnájek zahrát, tak to není žádný problém. Stačí se zaregistrovat na šachovém portálu www.chess.com a zaslat svůj šachový nick, po přidání do klubu si už můžete v sobotu zahrát. Zatím je odehráno třetí kolo z osmi turnajů, takže je pořád šance vyhrát jakoukoliv kategorii. Pokud máte jakékoliv dotazy neváhejte se na nás obrátit.

    Další kolo se uskuteční první dubnovou sobotu 3.4.2021. Mimořádná soutěž pro nejlepšího šachistu a šachistku ročník 2011.

 

Lukáš Filip

Výsledky třetího turnaje

Průbežné výsledky online ligy Domečku Vlašim - kategorie

Průbežné výsledky online ligy Domečku Vlašim - celkové pořadí

Leták na čtvrtý online turnaj Domečku

Diskusní téma: TŘETÍ KOLO VYHRÁVÁ DENIS MARTÍNEK A PODRUHÉ SUVERÉNĚ BERE ZLATOU MEDAILY

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek