SLAVNOSTNÍ VÁNOČNÍ POSEZENÍ ŠACHISTŮ

21.12.2017 08:22

POZVÁNKA: Pozvánka na Slavnostní vánoční posezení 15.12.2017.jpg

FOTEČKY: https://sachypravonin.rajce.idnes.cz/Vanocni_setkani_sachistu_2017/


SLAVNOSTNÍ VÁNOČNÍ POSEZENÍ ŠACHISTŮ

         Blížící se vánoční čas nás navedl na myšlenku, že si uděláme i v našich šachových kroužcích slavnostní posezení. Uspořádali jsme ho v pátek 15.12.2017. Je to den, kdy chodí do kroužků nejvíce dětí. Účast nebyla až tak veliká, někdo s omluvou, někdo bez omluvy, nedorazil. Řádila chřipka, nedalo se nic dělat. 

         Pro děti byl připraven volný program her, nejen šachových. Děti z mateřské školy nám uspořádaly krásný kulturní program. Nechyběl stromeček a dárky pod ním. Pro každého byla připravena nějaká pozornost a i mezi sebou si děti dávaly dárky.

         A protože to bylo setkání slavnostní, tak bylo i pohoštění. Paní kuchařky připravovaly tousty a palačinky, každý dostal tolik, kolik snědl.

         Děkuji ještě jednou touto cestou všem trenérům za vynikající práci, za kterou stojí stovky hodin věnovaných nejen dětem při vlastní výuce, ale i přípravám na vyučování, doprovázení dětí na soutěže, kterých je velké množství. Výsledkem jejich práce jsou úspěchy získané na soutěžích, v poslední době například na přeborech škol (regionální, krajské), kdy z našich kroužků si zahraje Mistrovství České republiky hned 8 dětí. Děkuji dětem, které pilně dochází do kroužků, nemáme problémy s návštěvností. Nemohu opomenout vynikající spolupráci s místní mateřskou školou, vedením Spolkového domu, OÚ Pravonín, Šachovým klubem Pravonín z.s., Šachovým oddílem Vlašim,  ale především s Městským domem dětí a mládeže ve Vlašimi. Velice děkuji sponzorům a mnoha spolupracovníkům, kteří zajišťují servis při pořádání našich turnajů, které bývají na vysoké úrovni, a to by bez jejich pomoci nebylo.

         Přeji všem dětem, trenérům, spolupracovníkům, sponzorům a i kolegům a kolegyním ze spřátelených šachových klubů pohodové a spokojené svátky vánoční, do nového roku 2018 především pevné zdraví, štěstí, spokojenost, radost a moudrost.


Marie Filipová


Diskusní téma: VÁNOČNÍ POSEZENÍ PRAVONÍNSKÝCH ŠACHISTŮ

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek