VÍTĚZSTVÍ 2. KOLA 2. SÉRIE ONLINE ŠACHOVÉ LIGY DOMEČKU VLAŠIM PUTUJE DO ZVOLE!

24.01.2021 02:19

       Do druhého kola se 23. ledna 2021 přihlásilo zase velké množství šachistů – 63! V kategorii starších hrálo 34 šachistů. Kategorii vyhrál Filip Čermák ze Zvole s 6 body ze 7 možných a na druhém místě se umístil náš Štěpán Filip, který uhrál jen o půl bodu méně, tedy 5,5 bodu. Třetí místo putuje do OAZY Praha díky Patriku Kohmovi, který zaznamenal také 5,5 bodu. První obdrží pohár, medaili a diplom, druzí dva pak medaile a diplomy.

       V kategorii mladších žáků hrálo 29 dětí. Pohár, medaili a diplom si uhrál Jindřich Trejbal z Velvar, který uhrál výborných 6,5 bodu ze 7 možných. Druhé a třetí místo, honorované medailí a diplomem putuje do Brodců. Druhý skončil Jiří Petrášek se 6 body a třetí pak Bořivoj Antoš.

        Mimořádnou kategorii, vyhlášenou pro toto kolo, bylo vyhlášení nejlepších tří dívek z turnajů „A“ a „B“, které za své výkony obdrží medaile a diplomy. V kategorii starších žáků byla nejlepší Laura Sehnoutková z Říčan (celkově 4. místo), která uhrála 5 bodů, druhou nejlepší dívkou byla naše Kamila Steinová (celkově 10. místo) se 4 body a třetí příčku obsadila Alice Zelenková (celkově 16. místo) z Říčan s 3,5 body. V kategorii mladších žáků první místo obsadila naše Tereza Slavíková (celkově 4. místo), která uhrála 5 bodů. Druhé místo míří do Peček k Anně Vlasákové (celkově 13. místo), která uhrála 4 body. Třetí místo obsadila domácí Lucie Brixí (celkově 15. místo). Lucka uhrála 3,5 bodu.

         Turnaj probíhal plynule, bez problémů a zveme vás všechny na 3. kolo, které proběhne 30.1.2021 od 9.00 hodin. Upozorňuji na mimořádnou tipovací soutěž. Tipnou si můžete celkový počet remíz z turnajů „A“ a „B“. Tipovací soutěž začne 25.1.2021 na webu: sachypravonin.webnode.cz v článku. Zúčastnit se může jen šachista, který se bude účastnit turnaje. Nejpřesnější tipér bude odměněn věcnou cenou.

Lukáš Filip

Celkové výsledky druhého turnaje Online šachové ligy Domečku Vlašim vol. 2

Průbežné výsledky Online šachové ligy Domečku Vlašim vol. 2 - kategorie

 Leták na třetí online turnaj Domečku Vlašim 

Diskusní téma: VÍTĚZSTVÍ 2. KOLA 2. SÉRIE ONLINE ŠACHOVÉHO TURNAJE DOMEČKU VLAŠIM PUTUJE DO ZVOLE!

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek