VYHODNOCENÍ ODDÍLOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ 2024

30.05.2024 21:01

VYHODNOCENÍ ODDÍLOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ 2024

          Ve středu 29.5.2024 vyhodnotil Lukáš Filip poslední skupinu šachových kroužků, kde hráli mírně pokročilí šachisté a děti z kroužku začátečníků A, skupinu jsme nazvali sice Starší žáci, ale některým nějaký ten rok do této kategorie chybí.

          Nejúspěšnějším byl Jakub Čáp, který si vedl opravdu dobře, 2. místo obsadila Karolína Hrabánková a 3. místo (bylo to trošku překvapení) obsadila Bára Švejdová. Opravdu s malým rozdílem skončil na 4. místě Ondřej Vilímek, 5. místo Vladimír Michálek, 6. Rozálie Janatková, 7. Petr Veselý, 8. Veronika Veselá, 9. Nikola Ondráková, 10. Adam Štandera a 11. Lada Vopálková.

          Šachisté za své výkony obdrželi poháry, medaile, diplomy, sladké i věcné ceny, ze kterých měli velikou radost.

          Všechny tyto děti budou pokračovat v docházce do šachových kroužků i v následujícím škollním roce. Čtyři zůstanou v kroužku mírně pokročilých ve středu a ostatní se přesunou do smíšeného šachového kroužku na pondělí, kde budou pokročilí šachisté a někteří také mírně pokročilí (musíme se přizpůsobit rozvrhům ve škole). Díky náborovým akcím nám přijdou noví šachisté, které však musíme "otestovat" a pak je zařadit do příslušných kroužků.

Marie Filipová

Diskusní téma: VYHODNOCENÍ ODDÍLOVÉHO TURNAJE STARŠÍCH ŽÁKŮ 2024

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek