ZAHÁJENÍ NOVÉHO ŠKOLNÍHO ROKU 2018/2019

22.09.2018 18:53

Milí šachisté, milí rodiče,

v pondělí 24.9.2018 zahájí svoji práci v šachových kroužcích naši nejmladší šachisté z kroužku ZAČÁTEČNÍKŮ B - mateřská škola, a to od 15.00 - 16.00 hodin, hned poté se poprvé sejdou POKROČILÍ ŠACHISTÉ. Další schůzky v následujících dnech budou pokračovat podle rozpisu na titulní straně našich www stránek.

           Na první schůzky doneste vyplněnou přihlášku pro MěDDM, ale i pro Šachový klub Pravonín, dále podle zájmu doneste přihlášky do KLUBU ZÁBAVNÉ LOGIKY A DESKOVÝCH HER, které budeme vést dva, a to ve středu a v pátek. Pevně věříme, že tyto kluby oživí naše schůzky, které se v tyto dny protáhnou o půl hodinky, ale pokud bude muset někdo odjíždět autobusem, tak to zajistíme, tak jako v minulém roce.

           Na všechny děti se moc těšíme a věříme, že naše setkání budou přínosem pro vaše děti v oblasti jak vědomostní, tak i společenské. Věříme, že prohloubí svá kamarádství, či naváží nová a v šachovém umění se posunou zase o velký kus dále.

           Stejně jako v minulosti, tak i v tomto školním roce budeme pro děti organizovat účast na šachových soutěžích. První se bude konat už 29.9.2018 v Sedlčanech, bude to 1. kolo RŽL. Propozice si vyhledejte pomocí odkazu na stránkách Středočeského kraje, které tam pilně, pravidelně a aktuálně doplňuje pan Jiří Kotzot, nemá tedy cenu, abych tyto upoutávky uváděla duplicitně i já. Jen vám mailem rozešlu kompletaci dopravy a další podrobnosti.

           29.9.2018 se však koná u nás v Pravoníně velká slavnost k oslavám 100. let založení republiky a naše paní starostka, která naší činnosti velice fandí a podporuje ji, nás požádala, abychom se zúčastnili od 10.00 hodin (sraz u kostela) slavnostního průvodu v našich šachových dresech a pak se zúčastnili celodenního programu ve Spolkovém domě a jeho okolí. Prosím tedy i já všechny šachisty, pokud to jen trochu půjde, aby tentokrát RŽL vynechali a zúčastnili se této obecní akce (s panem Havelkou jsem se snažila, s velkým předstihem, termín přesunout, ale psal, že jiný termín pro 1. kolo RŽL nenalezl).  Předem moc děkuji všem, kdož do průvodu přijdou.

          My budeme pořádat 2. kolo RŽL, které se odehraje 13.10.2018. Podrovnosti později.

MOC SE NA VÁS TĚŠÍME ! ! !

          

          

Diskusní téma: ZAHÁJENÍ NOVÉHO ŠKOLNÍHO ROKU 2018/2019

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek