ZAHÁJENÍ ŠACHOVÝ KROUŽKŮ V ŠK PRAVONÍN VE ŠKOLNÍM ROCE 2014-2015

01.09.2014 22:00

Vážení rodiče, milé děti,

vzhledem k tomu, že má většina dětí z našeho klubu nařízenou karanténu, rozhodla jsem se po poradě s OHES a lékaři zahájit výuku v našich šachových kroužcích až v říjnu.

             Opět budeme mít dva kroužky pokročilých, dva kroužky mírně pokročilých a dva kroužky začátečníků. Provoz kroužků bude probíha dle přiloženého rozvrhu. Budou stejně jako loni v pondělí a v pátek. Samostatný režim bude mít mateřská škola, kde bude výuka probíhat ve čtvrtek v dopoledních hodinách. Do přihlášek nemusíte vyplňovat číslo kroužku ani jeho název, to si doplním až děti rozdělím do skupin.

              Přihlášky je nutné vyplnit za každý kroužek zvlášť. To znamená, pokud bude vaše dítě navštěvovat například začátečníky v pondělí - vyplníte jednu přihlášku a roční zápisné je 200,-- Kč a bude-li chtít chodit do začátečníků  i v pátek, pak je nutné vyplnit druhou přihlášku a zaplatit také 200,-- Kč. Vzhledem k tomu, že jednám se sponzorem, který by dětem polovinu zápisného zaplatil, tak zatím pošlete s přihláškami jen poloviční zápisné. Tedy s každou přihláškou 100,-- Kč. U pokročilých a mírně pokročilých se jedná o částku 210,--, resp. 420,-- Kč.

              První schůzku plánuji na pondělí 6.10.2014 - všem dám vědět mailem, který nezapomeňte poznamenat do přihlášek.

              Mateřská škola začne ve čtvrtek 9.10.2014 - zde vyplní přihlášky všechny děti, ale zápisné 200,-- Kč/rok nebudou platit - na jejich zápisné jsem už prostředky sehnala.

              Protože jsem chtěla vyhovět některým rodičům, tak upozorňuji, že jsou sjednocené začátky schůzek, a to pokročilí vždy od 13.45 hodin, mírně pokročilí od 15.30 hodina a začátečníci od 14.00 hodin, a to jak v pondělí, tak i v pátek.

              Upozorňuji  i na prémii  pokročilým, kteří budou navštěvovat kroužky jak v pondělí, tak i v pátek, neboť potřebují větší pozornost, že mohou bezplatně na schůzce zůstat až do 17.00 hodin a budou mít na programu soutěžní diagramy o drobné ceny.

              Schůzky budou koncipovány tak, že v pondělí bude probírána vždy teorie a v pátek opakování a diagramy.

              Prosím o dodržování rozpisu a rovrhu hodin.

Rozvrh hodin: Rozpis šachových kroužků 2014-2015 - verze upravená na žádost rodičů

Seznam zájmových kroužků a na poslení straně je přihláška: prihlaska_2014_15___1[1].pdf

PŘIHLÁŠKY MI ODEVZDEJTE OSOBNĚ NEBO JE MŮŽETE NECHAT V PRODEJNĚ POTRAVIN U PANÍ LENKY TOULOVÉ.

Diskusní téma: ZAHÁJENÍ ŠACHOVÝ KROUŽKŮ V ŠK PRAVONÍN VE ŠKOLNÍM ROCE 2014-2015

Datum: 03.09.2014

Vložil: Marie F.

Titulek: Kroužek začátečníků a Šachové království

Do projektu s mateřskou školou (Šachové království) se zapojí 15 dětí ve věku 4-6 let.
V kroužku Začátečníků přihlášeno zatím 5 nových dětí.

Přidat nový příspěvek